OPEN DAY MUSIC

Adjuntem proposta per a entitats i escoles de música locals, que els pugui interessar.

Hola, som SAM VIU – The Xiringuitu de Ripollet.
Hem creat un nou espai musical que anomenem OPEN DAY MUSIC… us explico.

Aquesta proposta, va adreçada exclusivament a estudiants i/o formacions musicals novelles.

SAM VIU, volem que tots els músics o bandes que vulguin mostrar els seus progressos musicals disposin, d’un espai on poder fer-lo. Sabem que les formacions d’iniciació, fora de les escoles, tenen molt complicat trobar un lloc on poder actuar.

SAM VIU, volem oferir aquest lloc a formacions NO PROFESSIONALS, amb intenció que puguin sentir-se còmodes i guanyin experiència, perdent la por escènica que tan nerviós posa, sobre les fustes i davant un públic real. Aportant així, el nostre granet de sorra a la seva formació.

SAM VIU, disposa d’equips de so potents, microfonia i molt més material escènic a més de personal professional qualificat. També promocionem tot el que podem per les xarxes socials, perquè es coneguin a les bandes i/o músics que passen per The XIRINGUITU, el nostre espai. (Parc Riu Ripoll de Ripollet).

Volem deixar clar, que NO podem, ni tenim intenció de pagar un caixet fix per a grups novells, l’entrada al nostre espai és lliure i al carrer, ja que estem enmig d’un parc públic i estem obligats com a tal, a respectar l’entorn i el veïnat.

Podem plantejar, crear una taquilla inversa SENSE COMPROMÍS DE PAGAMENT PER PART NOSTRA de cara a formacions, amb una mica més de recorregut. Però aquesta no és la intenció ja que, el que busquem, és generar experiència en la formació musical de les bandes. Ja tindran temps de guanyar-se les garrofes quan siguin més professionals. La nostra proposta va dirigida a músics novells en formació, exclusivament. (Repeteixo).

OPEN DAY MUSIC, Es farà en les tardes dels dissabtes que puguem programar

– NO SERAN TOTS ELS DISSABTES -.

SAM VIU- The Xiringuitu, Té els estils de música molt marcats com a segell d’identitat. Existeix un ventall molt ampli musical entre el BLUES i el ROCK, amb el que demanem, que els estils musicals estiguin dins del nostre… (NO ACOLLIM RUMBA, FLAMENC i/o FOLKLORE).

Les actuacions, donaran començament a les 13 h, hora vermut i es podran acollir a diverses formacions durant la tarda, fins a les 20 h. com màxim d’horari de directe. Si voleu compartir escenari i experiències amb altres formacions, podeu fer-ho.

En quant a FORMACIONS MES AVANÇADES que els hi pugui interessar l’ OPEN DAY MUSIC, podem plantejar una TAQUILLA INVERSA a l’hora del vermut, amb intenció que les bandes novells agafin experiencia.

Si us interessa la nostra proposta i voleu entrar en la nostra programació musical, posar-vos en contacte al més aviat possible, per a reservar dates.

Agrairem difusió a altres entitats que els i pugui interessar, també.

Salutacions

Alex – The Xiringuitu – SAM VIU
associaciosamviu@gmail.com
associaciosamviu.com

webmaster Xavi Gargallo, Audioman catchthemes ©, Wordpress.