Inicio

Concerts a Sam viu !

Aquest es el nostre Web informatiu de  SAM VIU  on trobareu tota la informació del que fem i el que ens agrada fer. Mai se sap quan ens pots necessitar.

Vista d´ocell a Sam viu…

Marina BBface y Frank Montasell

Geplaatst door Àlex Thomas BluesRock op Zondag 16 september 2018

Marina BBface y Frank Montasell, una voz espectacular, desgarradora y dulce (incluso estando a punto de anular el bolo) y un guitarra -con bombo- que nadie debería perderse. Tan fácil lo que hacen que hasta respirar parece más complicado. Fantásticos! ?

El SAM VIU pone el listón cada día más alto. Que suerte tengo! ?

GNAPOS & PAQUITO SEX MACHINE

Gnaposs TRIO.Espectacular actuación de Gnaposs Trio, que vermuteó en SAM VIU – Chiringuito en lugar de Gnapos & Paquito sexmachine Groove Duo, que teniamos programado. Cesc, no pudo estar entre nosotros por problemillas de salud y en su lugar David se encargó de gestionar soluciones. Y de que manera… Esta es vuestra casa, chicos. Lo pasamos Genial y esperamos volver a teneros entre nosotros, sobre el escenario o disfrutando de nuestros vermuts… Gracias 1000 Chicos.

Geplaatst door Alex Cerdanyola op Maandag 1 oktober 2018

Espectacular actuación de Gnaposs Trio, que vermuteó en SAM VIU – Chiringuito en lugar de Gnapos & Paquito sexmachine Groove Duo, que teniamos programado. Cesc, no pudo estar entre nosotros por problemillas de salud y en su lugar David se encargó de gestionar soluciones. Y de que manera… Esta es vuestra casa, chicos. Lo pasamos genial y esperamos volver a teneros entre nosotros, sobre el escenario o disfrutando de nuestros vermuts… Gracias 1000 Chicos!!!

Agustin Bertol Blanco

Geplaatst door Agustin Bertol Blanco op Zondag 23 september 2018

9 thoughts on “Inicio

 1. Lvis Solis says:

  Hola sóc Lvis, vocalista i manager del grup The Belvets portem cinc anys amb el nostre show, fem versions de grups com Els Rebels, Loquillo, La Frontera, La Guàrdia i grups internacionals. Hem tocat al Festival del Motor de Granollers 2018, Bar Lips, del Bar Fòrum i en molts altres. Tenim dos formats, banda electrificat i acústic amb tres guitarres i veu. Ens interessaria tocar algun dia al vostre local si disposeu d’alguna data lliure. Us deixo un link amb dos vídeos de promoció i un altre amb la nostra pàgina de Facebook.
  El meu email. és el dekkard55@gmail.com. Gràcies per l’atenció.

  https://youtu.be/p_ZR3437UkM

  https://youtu.be/6Fhdj_PaRMA

  https://www.facebook.com/thebelvets

 2. Mire says:

  Hola, sóc la Mireia, tinc un projecte per fomentar la música en directe. He creat una app de concerts, es diu Mapunto i de moment la podeu trobar a Google play.
  Si teniu interès pel projecte o voleu colaborar envieu un mail a mapuntoapp@gmail.com i us informo una mica més.
  Si feu difusió de la app també us ho agrairia.

  1. Alex SAM VIU says:

   Hola Mireia, perdona el retraso.
   Por favor, mira de enviarme la información a Email: associaciosamviu@gmail.com
   intentare contactar contigo lo antes posible.
   Gracias por tu interés y colaboración
   Saludos
   Alex – SAM VIU

Comments are closed.

webmaster Xavi Gargallo, Audioman catchthemes ©, Wordpress.