Quien y que somos…

Visitas

SAM VIU – The Xiringuitu, está creciendo día a dia, con la intención de fomentar la música en directo desde la calle, aportando cultura y para el disfrute de toda la familia…

Un espacio, donde los propios músicos, puedan disfrutar, sin los sacrificios que la noche conlleva, mostrando sus trabajos a familiares y amigos. 

Un entorno abierto y protegido de circulación de vehículos, rodeados de arboles, de parques peatonales, con columpios y otros servicios de ocio, para los más pequeños de la casa.

Un lugar, donde disfrutar al 100 % de la musica en directo.

Un nuevo hogar para los amantes de la música y la cultura en general.

 

Com molts de vosaltres ja sabeu, l’associació SAM VIU la vam constituir pensant en un projecte de futur, per fomentar tot tipus d’art escènic en directe i sobretot, pensant en el major escenari que existeix… el carrer.

loco
La Susana i el Isaac

 

El Alex i els seus pitxorros…

Portem des de 2012 una minoria de socis, (els fundadors d’aquest projecte) realitzant tot tipus de col•laboracions i propostes, per aconseguir els objectius que ens plantegem en els nostres inicis. Un treball llarg i dur, ja que els petits beneficis que ens ha aportat la nostra suor, ho hem convertit en material, per cada vegada poder oferir uns espectacles de més qualitat al públic i sempre de forma gratuïta, quals cada vegada han reportat més bona acceptació a un públic consumidor i exigent. Molts de vosaltres ja heu passat pels nostres esdeveniments, que l’equip tècnic de SHOW3 (el nostre equip tècnic) ha anat anunciant sempre que ha pogut portar-los a terme amb alguns dels seus clients.

En 2016, vam presentar a Ripollet la nova Delegació de SAM VIU i a 2017 vam realitzar el nostre primer aniversari, amb un cartell de luxe. En 2017 vam entregar un projecte d’associació a l’ajuntament de Ripollet on estàvem interessats en la concessió de l’espai que avui tenim. Aquest agost de 2018 vàrem guanyar el concurs de concessió del CHIRINGUITO i en molt poc de temps gairebé 2 mesos, hem construït tot el que avui i podeu veure.

La idea fonamental és la de crear una diguem-ne, escola de formació artística en recintes oberts, on les persones amb pocs recursos, disposin de total suport i col•laboració d’altres artistes també associats, així com tot tipus de materials tècnics per facilitar uns mitjans de qualitat i sempre, sobre un escenari real… Creiem que assajar en escenari i amb públic, ajuda molt més a la formació dels artistes escènics com creatius d’altres estils (músics, ballarins, teatre, tècnics de so, de llums, decoratius, dissenyadors de roba, perruqueria i maquillatge i un sense fi d’oficis relacionats), entre d’altres idees que ja os comentarem.

Sobre aquesta base inicial, sabem que es poden realitzar moltes noves idees i és per això, pel que comencem a necessitar de la vostra col•laboració… el camí ja ha començat i pot ser molt llarg, tan sol volem portar-ho en companyia per poder gaudir-ho, però de manera controlada, com un equip i sense presa, passet a passet, fent les coses amb mesura, qualitat i empeny. Des de el principi, sense recursos i fins on el camí ens porti. Creixent amb l’aportació del granet de sorra de cadascun, fent gran el trajecte.

Ha arribat el moment de comptar amb la vostra col•laboració, on necessitem, entre moltes altres coses, que formeu part del nostre projecte donant-nos el vostre suport.

El consum al bar es de moment la forma que tenim per pogué pagar el pactat amb els artistes, també  la venda de samarretes i altres objectes que estem preparant.

Molts de vosaltres penseu que això es un negoci rentable i no ho es. Nosaltres som associació i lluitem per que hi sigui viva la música en directe al carrer, així com altres activitats culturals que ja hem comentat, als petits escenaris. Fent bressol.

La vostra petita aportació, farà possible que la qualitat que intentem oferir, com a mínim, perduri.

Gracies per la vostra atenció.

 

Alex de Miguel

Pressident SAM VIU

 

3 thoughts on “Quien y que somos…

 1. alfred says:

  Buenas tardes,
  Por si os puede interesar para vuestra programación musical os mando nuestra propuesta:

  CARDHU FOR FREE es un “Hammond trio” de Barcelona que basa su sonido en el funk “old school” con claras reminiscencias del soul jazz clásico y el boogaloo, beben de las influencias de artistas como The Meters, The New Mastersounds, The James Taylor Quartet, Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Lou Donaldson.
  Sus directos, con repertorios formados por composiciones propias y versiones cuidadosamente seleccionadas de algunos de los mejores grupos de la escena del Soul Jazz y el funk, son pura energía e improvisación la guitarra y el teclado cobran protagonismo sobre una sólida y cuidada base rítmica que no deja indiferente a nadie.
  Groove aplastante, y sonido vintage con melodías que se nutren del blues y el jazz que te harán cantar sus melodías sin dejar que tus pies se queden quietos.

  CARDHU FOR FREE is a “Hammond trio” located in Barcelona. Their sound is based on the “old school funk” with clear influences of classic soul jazz and boogaloo. Their sound grew up under the music of great artists such as The Meters, The New Mastersounds, The James Taylor Quartet, Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Lou Donaldson.

  Their live gigs, including both original songs as well as carefully selected versions from the best groups of the Soul Jazz & Funk scene, are pure energy and improvisation. Guitar and keys gain grounds on a solid and selected rhythmic foundation which leaves nobody untouched.
  Smashing groove, and vintage sound with tunes that feed on blues and jazz, which will make you hum their melodies without keeping your feet on the ground.

  Puedes ver mas en Facebook:
  https://www.facebook.com/CardhuforFree/

  O ver algun video en nuestro canal de youtube:
  https://www.youtube.com/channel/UC2SeCWG9qcpIqfHHENFvvmQ/featured
  https://www.youtube.com/watch?v=sEvlTMTXSkM
  https://www.youtube.com/watch?v=5lLpk68-IYE

  Si creeis que es de vuestro interes podeis contactar a través de facebook, o a la siguiente dirección y hablamos de las condiciones.
  Cardhuforfree@gmail.com
  606438185 Alfred
  Un saludo.

Comments are closed.

webmaster Xavi Gargallo, Audioman catchthemes ©, Wordpress.